Dúró Dóra

Dúró Dóra az Országgyűlés Kulturális Bizottságának elnöke a XVIII. kerületi Gulner Gyula Általános Iskolában járt

Kerületünkben, Pestszentlőrinc-Pestszentimrén köszönthettük Dúró Dórát, a Jobbik országgyűlési képviselőjét, aki ez alkalommal az Országgyűlés Kulturális Bizottságának elnökeként a Gulner Gyula Általános Iskolába látogatott el, Makai Tibor önkormányzati képviselőnkkel együtt.

A félelemből fakadó érdektelenség és közöny - videóval

"A kerület pedagógusai közül senki nem volt jelen. A meghívott vendég személye és pozíciója, a tőle szerezhető információ, normális körülmények közt semlegesítené azt a tényt, hogy melyik párt képviselője. Természetesen már ott a helyszínen szóvá tettem, de később is elgondolkodtam a távolmaradás lehetséges okairól." - Makai Tibor

Az egészséges és okos ember a legfontosabb tőkéje egy országnak

A Nemzeti Estek vendége ezúttal Dúró Dóra, a Jobbik frakcióvezető-helyettese, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának elnöke volt. A népszerű - és rendkívül csinos - politikus nagyszerű előadásában elmondta, hogy a Nemzeti Konzultáció egyik kiemelt témája az oktatás - nem véletlenül -, hiszen ezen a területen azonnali beavatkozásra van szükség.