Amíg tudunk, segítünk! – Jótékonysági akció 2016 – videó

Az elmúlt hét alkalommal szervezett étel- és ruhaosztásunkat a Szarvascsárda téren, a piac előtti parkolóban tartottuk. Ebben az évben ezt nem engedélyezték, azzal az indokkal, hogy a terület felújítási munkálatait még októberben megkezdik. Sajnos - ahogy számítani is lehetett rá - nem történt semmilyen munkavégzés a területen, kíváncsian várjuk a parkosítás megkezdésének valós dátumát.

A kialakult helyzet miatt a nyolcadik jótékonysági akciónkat a Havanna-lakótelepen rendeztük meg. Bár az utcánlakók közül kevesebben jutottak el az új helyszínünkre, a környéken élő nehéz sorsú emberek örömmel keresték fel rendezvényünket.

jotekonysagi2016_k

Több napos előkészítő munkánk, a kerületi lakók adományai jóvoltából rengeteg használt ruha került új gazdájához.

A rendezvény vendége volt Z. Kárpát Dániel a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselő, aki Makai Tibor kerületi önkormányzati képviselőnk társaságában órákon át válaszolt a hozzájuk intézett kérdésekre. jotekonysagi2016_k4

jotekonysagi2016_k5
12 órakor megkezdtük az ebéd felszolgálását, mely hagyományosan 500 adag babgulyás volt. A karitatív akciónk során nagy segítségünkre volt a Magyar Önvédelmi Mozgalom, akik nagy létszámmal vettek részt ezúttal is rendezvényünkön.

jotekonysagi2016_k2

jotekonysagi2016_k3
Nagyon sok köszönetet kaptunk, láttunk és hullajtottunk mi is könnyeket. Sajnos rendkívül sok a nélkülöző ember, akik számára egy ruhadarab, egy tál finom, meleg étel könnyebbé teszi a túlélést. Amíg tudunk, segítünk! Képgaléria itt.

Korábbi jótékonysági akciónkról készült videóink ide kattintva érhetőek el.