Felhívás - Minden, a magyar kulturális örökséget megőrizni és ápolni akaró emberhez!

Az ország számos településén, így Budapest környéki városok és falvak határaiban is már van rovásírással írt helységnévtábla. A székesfőváros, Budapest határában még nincs. Szeretnénk ha Pestszenlőrinc-Pestszentimre lenne ezen elmaradás kiigazítója, ezért gyűjtést indítottunk, aminek során 1000.- Ft, 3000.-Ft és 5000.-Ft. névértékű "ROVÁSTÁBLA-JEGYEK" ellenében kérjük és várjuk az adományozó szándékú nemzettársaink jelentkezését.

Tudatában vagyunk annak, hogy sok egyéb és fontos célra lehetne még gyűjtést rendezni, de "nem csak kenyérrel él az ember"! Azért is indítjuk ilyen formán a gyűjtést, hogy sok kicsiből legyen a nagy, sok ember összefogásából szülessen valami felemelő érték, ami "csak" a léleknek kedves. Az adományok beérkezése ütemében állítjuk fel a táblákat, illő felavatási ceremónia keretében. A táblán feltüntetjük az adományozók nevét, amennyiben azok egyenként hozzájárulnak ehhez.

Az adományozással kapcsolatos lebonyolítási tudnivalók:

Interneten:
Kérjük, a támogatás összegét utalják át bankszámlánkra, a közleménybe "adomány" szót írva:
Jobbik Magyarországért Mozgalom
KDB Bank zrt : 13555555-13552010-00002331
Emailben küldjék meg az utaló nevét és a postázási címet. Ha nagyobb összeget utalnak, a kért címletek értékeit is.

Személyesen:
Várunk mindenkit szeretettel ügyfélfogadási időben az irodánkban. Minden hónap első péntek 17-19 óra

A rovásábla-jegyek aláírva lesznek postázva.

Előre is köszönjük a támogatást!