Kezdhetik vágni a fideszesek a centit!

Makai Tibor Pestszentlőrinc-Pestszentimre országgyűlési képviselőjelöltje – hangzott el a március 3-án tartott sajtótájékoztatón.

A sajtó képviselőinek távozása után a 18. kerületi Jobbik zártkörű ASZTAL elnevezésű rendezvényén Vona Gábor elnök úr társaságában beszéltük meg a választásokig ránk váró feladatokat az egyre nagyobb létszámú aktív szimpatizánsainkkal.

Egy évvel a választások előtt érezhető volt a kormányváltó hangulat.

E kormányváltó hangulat, vagy inkább vágy, akarat már országosan is egyre jobban érzékelhető. Mára egyértelművé vált, hogy a váltás, változás végrehajtására, a kétségtelenül Magyarország második legerősebbé vált erejének, a Jobbiknak van esélye. Minden ellenkező híresztelés ellenére, nem csak erővel, népszerűséggel, hanem a kormányzóképesség minden feltételével is rendelkezik a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A választásokig a feladat ez: hitelesen, embertől emberig tudatosítani, meggyőzően bizonyítani ezt a tényt minél szélesebb körben. Reményt éleszteni,segíteni a sajnos meglévő félelmeket legyőzni, a társadalmi, gazdasági felemelkedés lehetőségeit felmutatni. Mindezt a nép pártján állva, csak a nemzetért!

További képek: Ide kattintva