Magvasi Adrián, az Alfahír főszerkesztője volt a vendégünk

Október 27-én összehívtuk az Asztalt, mely a 18 kerületért aktívan tenni akarók zártkörű rendezvénye. Rendszerint meghívunk erre az eseményre egy ismert közéleti személyiséget, ezúttal Magvasi Adrián, az Alfahír főszerkesztője fogadta el invitálásunkat.

A mindössze 28 éves fiatalember már nagy utat járt be a média területén. 2006-ban a Szent Korona Rádió alapítója, műsorvezetője és tudósítója is volt; szerkesztő-műsorvezetőként dolgozott a Best of Rock FM-ben; egy éve pedig az Alfahír főszerkesztőjeként a HírTV Főszerkesztők Klubjának egyik állandó vendége).

asztal18_m

Az interaktív rendezvény fő témája természetesen a média és annak jelenlegi helyzete volt. Az egyes médiumok megszűnése sokakat foglalkoztat, de kevesen tudtunk eddig arról, hogy a kormányzópárt érdekeltségi köréhez közel álló cégek tulajdonában van már a nyomtatott sajtó túlnyomó része.

asztal18_m_2

A kevés kivétel biztosítja csupán az olvasók számára az objektív tájékoztatást. Az Alfahír előkelő helyet tölt be az elektronikus sajtó szereplői között, olvasótábora jelentős. Köszönjük Magvasi Adriánnak, hogy közelebb hozta ezt a világot hozzánk!

Képgaléria: itt